Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
<<

جستجو در سایت

عضویت در خبرنامه

متورال

مشاهده در قالب PDFچاپفرستادن به ایمیل

Metoprolol

نام تجاري: Metoral

• دسته‌ دارويي: مهاركننده‌ گيرنده‌ي بتا آدرنرژيك

• اشكال دارويي: آمپول 5 ميلي‌گرمي در 5 ميلي‌ليتر

• نام شركت: البرز دارو

موارد مصرف:

اين دارو در كنترل اورژانس‌هاي تاكي‌كاردي و همچنين پس از سكته‌ي قلبي مصرف مي‌شود.

عوارض جانبي:

افت فشارخون، ادم، برادي‌كاردي و سردرد

مقدار مصرف:‌

تزريق آهسته وريدي 5 ميلي‌گرم؛ سپس تكرار هر 2 دقيقه حداكثر تا 15 ميلي‌گرم

احتياطات خاص:

اثر بخشي و بي خطري اين دارو در كودكان ثابت نشده است.

شيوه‌ي تجويز:

تزريق وريدي

گروه دارو در بارداري:

گروه C

متورال metoralمتورال metoral

سما صالحی (12.09.2012 (14:27:53))
1 سلام ، وقتتون بخیر
من 23 سالمه ، یک سال پیش به علت تنگی نفس هایی که موقع راه رفتن یا گاهی اوقات در شب توی خواب برام ایجاد میشد و ضربان قلب شدید و محکم به دکتر مراجعه کردم و قرص پراپراتد مصرف کردم ولی بی فایده بود، امسال هم به دکتر مراجعه کردم و بعد از انجام نوار قلبی و اکو دکتر به من گفتن که دچار افتادگی دریچه میترال هستم و از من خواستن قرص متورال مصرف کنم و هر وقت دچار تنگی نفس شدم نصف قرص رو بخورم و هر یک سال یک بار برای اکو به بیمارستان مراجعه کنم ،الان بعد از 3 ماه هیچ تغییری حس نمی کنم ، می خواستم لطف کنید هم در مورد تجویز دکتر و هم بیماری خودم نظرتونو بفرمایید واگر مقاله ای در رابطه با بیماریم باشه برام بفرستید ...
ازتون ممنون میشم ، امید وارم همیشه سالم و موفق باشید .
(نقل قول)
shaghayegh (27.03.2013 (13:00:22))
1 با سلام و خسته نباشید من 36 سالمه و از 5 سال پیش با درد قفسه سینه و تنگ نفسی به دکتر مراجعه کردم و به من گفته شد که افتادگی دریچه میترال دارم بعد از 2 سال دردهای مچ دست وچا وورم مچ پا بهمراه کبودی دست وپا اضافه شد و با مراجعه به پزشک گفته شد که گشادی دریچه میترال و ضعف ماهیچه های قلبی علت این امر است حالا از 2ماه پیش دردهای قفسه سینه شدید شده و قرص متورال مصرف میکنم اما دردم کاهش نیافته لطفا راهنمایی کنید. باتشکر(نقل قول)

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

1000 کارکتر باقیمانده

Antispam تصویر مجدد حساس به حروف بزرگ و کوچک

آمار بازدید ها

گالری عکس

گالری عکس

مراجعه و ویزیت حضوری

مراجعه و ویزیت حضوری

مشاوره پزشکی آنلاین

مشاوره پزشکی آنلاین

سامانه پیامک مد کام وب

سامانه پیامک مد کام وب

صفحه اصلی | ابزارها و روشهای تشخیصی | بیماری ها | تغذیه سالم | داروها | درمان | عمل جراحی | مقالات و اخبار تخصصی | پیشگیری | معاینه و مراجعه حضوری | مشاوره با ایمیل | مشاوره با پیامک | پرسش و پاسخ | کتابخانه | گالری عکس |نقشه سایت | اطلاعات تماس | نظرات و پیشنهادات | دفترچه میهمان          تبلیغات در مد کام وب